Select Page

Samen met MadLogic BV uit Groningen heeft Jester Tools een innovatiesubsidie van de provincie Groningen verworven voor de ontwikkeling van een digitaal platform voor strategisch management advies. Op het platform worden verschillende online management tools aangeboden, waarmee ondernemingen hun strategie en bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Uniek aan het platform is dat gebruikers de tools rechtstreeks kunnen aanschaffen en inzetten. Mocht er support nodig zijn, dan kunnen gebruikers eveneens gebruik maken van zorgvuldig geselecteerde adviseurs. De tool is met name gericht op MKB-ondernemingen, die acteren in een sterk veranderende omgeving, maar niet altijd voldoende omvang of middelen hebben om eigen strategen in dienst te hebben. De tools van Jester en MadLogic krijgen vanzelfsprekend een plaats in het platform, maar beide partijen zullen ook relevante tooling van derden ontsluiten.

Over MadLogic

MadLogic is een jong innovatief bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van op gaming gebaseerde oplossingen voor de zakelijke en publieke sector. Met hun expertise en creativiteit op gebieden organisatiekunde, digitalisering en gamification zijn ze in staat hoogwaardige applicaties te ontwikkelen die zonder uitzondering “Fit For Purpose” en ”FUN to Work With” zijn. In die synthese ligt hun vakmanschap en werkplezier.

madlogic

Over de subsidie

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Samenwerkingsverband Noord- Nederland, Koers Noord en de provincie Groningen, Innovatief Actieprogramma Groningen-4

De subsidie komt uit het Innovatief Actieprogramma Groningen (IAG). Het IAG is bedoeld voor vernieuwende, ambitieuze samenwerkingsprojecten in de sectoren Healthy Ageing, Biobased Economy, Energie en Transsectorale Innovatie. Met dit subsidieprogramma wil de provincie investeren in vernieuwing, ondernemerschap en concurrentievermogen.

logo_provincie_groningen iag4 snn

 

 

Afbeelding: By JoachimKohlerBremen (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons