Select Page

Op 9 september organiseerde de Committee for Melbourne haar Launch Event voor het Melbourne 4.0 scenarioproject. Jester ondersteunt dit project met advies en onze tool Social Scenario Planning. 200 mensen uit het lokale bedrijfsleven en overheden waren aanwezig bij de kick-off. Zij luisterden o.a. naar de Australische staatssecretaris voor Steden en Digitale Transformatie en de CEO van Siemens Pacific, tevens voorzitter van de nationale Industry 4.0 Taskforce. Daarnaast kregen de aanwezigen de animatie te zien die helder de aanleiding en doelen van het project en de methode scenarioplanning en het City Strategy Canvas uitlegt. Hieronder kunt u de animatie bekijken.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/181713173?color=4095A8&portrait=0" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Meer informatie over het project vindt u op de website van Melbourne 4.0