Select Page

OnderhoudNL Schilders (inclusief Zelfstandigen) heeft door Jester de tool “Mijn Toekomst Schilders” laten ontwikkelen. Tijdens de lancering op de ALV van Mijn Toekomst Schilders op maandag 7 november hebben alle leden van de sector een e-mail gekregen met daarin de inloggegevens

 

Een van de doelen van OnderhoudNL Schilders is zorgen voor het vergroten van het onderscheidend vermogen van haar leden en zorgen dat er een goed en juist beeld wordt neergezet naar de hele opdrachtgevende markt. Iedere opdrachtgever, of het nu een woningcorporatie is of een particulier, moet weten dat hij voor een professioneel schilder- en onderhoudsbedrijf bij een OnderhoudNL lid moet zijn. Maar dat kan OnderhoudNL Schilders alleen als de individuele leden hier ook aan werken.

Ter ondersteuning hiervan heeft OnderhoudNL Schilders speciaal voor haar leden door Jester ” Mijn Toekomst Schilders” laten ontwikkelen. Hierbij kunnen ondernemers de toekomst van hun bedrijf zelf vorm geven. Inspelen op ontwikkelingen binnen de bedrijfstak door het kiezen van trends en acties die men persoonlijk belangrijk vindt. Hiermee kan men makkelijk zelf sturen op de toekomst van het bedrijf met een persoonlijke actielijst en jaarplanning. Zie ook het bericht in het magazine van OnderhoudNL