Select Page

We zijn best wel trots. De afgelopen periode ondersteunden we de Committee for Melbourne in het MELBOURNE 4.0 project. Hoe blijf je in een onzekere, dynamische wereld de meeste leefbare stad ter wereld? Met ons businessmodelcanvas voor steden en regio’s en onze unieke online tool Social Scenario Planning bogen diverse bedrijven en overheden van deze mooie miljoenenstad zich samen over trends en creëerden ze scenario’s voor de toekomst.

De scenario’s zijn inmiddels gepresenteerd en met veel enthousiasme ontvangen op het Annual Dinner gala van de Committee. Maar het echte werk, de strategische keuzes, gaat nu pas beginnen. De scenario’s zullen ervoor zorgen dat de metropool in ieder geval niet op zijn lauweren blijft rusten! Benieuwd naar de scenario’s? Bekijk ze hieronder.

Bekijk ook onze aanpak voor steden en regio’s