Select Page

Wie ben je?

Ik ben Danny Huisman. Ik heb International Business gestudeerd in Tilburg, en ben sinds tijd een jaar of 10 als consultant werkzaam. Mijn focus heeft de afgelopen jaren gelegen op het publieke domein.

Waarom heb je gekozen voor Jester?

Vanwege de expertise en het enthousiasme! Vanaf het allereerste moment spatte de expertise, de oprechtheid en de passie ervan af. De afgelopen jaren is alles geprofessionaliseerd en zijn de klanten meegegroeid, maar de eigenheid is nog steeds daar. Een schitterende kans om samen de volgende stappen te zetten.

Welke expertise breng je mee?

Vanaf m’n allereerste werkdag ben ik bezig met het verbeteren van de organisaties op bedrijfskundig vlak. Ik heb tientallen businesscases en businessplannen geschreven, maar ook analyses uitgevoerd waarom een organisatie nou verlieslatend is en hoe dit verbeterd kan worden. De vertaling van ambitie, innovatie en politieke besluiten naar haalbare resultaten staat hierbij altijd voorop; geen mooie verhalen maar concrete doelen.

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?

Ik heb de problemen leren kennen waar met name de zorg mee worstelt. De eisen worden strenger, de klant verwacht steeds meer, terwijl de marges minder worden en Den Haag ook niet altijd even rechtlijnig is. Met mijn kennis van de bedrijfskundige kant van deze sector kan ik de relatie leggen tussen de strategie en de operatie.

Wat valt je op tijdens je eerste maanden bij Jester?

De professionaliteit in combinatie met de laagdrempeligheid. Er zijn ongelofelijk mooie opdrachten gedaan, en iedereen is enorm leergierig en nieuwsgierig. Ik vind het ook heerlijk verfrissend dat de opdrachtgever altijd in de lead blijft; alle scenario’s worden samen uitgewerkt, maar de uiteindelijke keuze blijft bij de opdrachtgever. Het is immers zijn of haar organisatie!

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Proactief bezig zijn met de toekomst moet voor de zorg en de pharma een plek krijgen op de agenda. Samen met mijn collega’s wil ik onze opdrachtgevers de mogelijkheid geven om hun eigen toekomst te bepalen!