Select Page

Jester Tools lanceert zijn compleet vernieuwde online platform voor co-creatie van visie en strategie en het monitoren van de uitvoering.

Deze Strategy Community is een uniek online platform voor het creëren, aanscherpen en monitoren van de strategie van je organisatie. Ga samen met collega’s en/of externen de strategische dialoog aan en werk samen aan de toekomst.

Het resultaat

Meer draagvlak

Betrek mensen intensiever bij de ontwikkeling van visie en strategie. En betrek meer mensen. Door co-creatie ontstaat meer draagvlak voor de keuzes die je maakt.

Beter resultaat

Door meer mensen te betrekken gebruik je meer inzichten, meer inspiratie, meer ideeën, meer overwegingen.

Meer transparantie

Betrokkenen zijn altijd op de hoogte. Ze denken en doen mee. Het proces en de (tussen)resultaten zijn transparant.

Meer efficiëntie

Online brainstormen, informeren en feedback geven zorgen voor een efficiënter proces. In de workshops kun je gelijk de diepte in.

Gereedschapskoffer met slimme praktische modellen

In de toolkit vind je tal van modellen die zich in de praktijk hebben bewezen. Ze geven inzicht in de huidige situatie van je bedrijf, de uitdagingen en kansen voor de toekomst en welke keuzes je kunt maken. Ga aan de slag met het businessmodelcanvas, maak een businessplan op een A4 met het OGSM-model, en monitor je acties in het actieplan.

De toolkit is modulair. Je gebruikt precies die tools die je nodig hebt. We breiden de toolkit steeds verder uit. Maar het is ook mogelijk eigen modellen toe te laten voegen.

In de tools werk je samen met collega’s en/of externen. Je bepaalt zelf wie mee kan doen of alleen mee kan kijken.

Je eigen toolkit of projectcommunity

Voor organisaties

Krijg meer grip op de toekomst. Ontwikkel je visie en strategie samen met medewerkers en externe stakeholders. Monitor de voortgang van de uitvoering. Leer van de ervaringen en stuur bij.

Voor consultants

Vergroot de efficiëntie van je projecten. Vergroot het draagvlak. Vergroot het plezier. Onze community heeft zich in tal van projecten bewezen en is volledig white label beschikbaar.

Voor ondernemers- en brancheverenigingen

Ondersteun leden om meer toegevoegde waarde te creëren en succesvol te zijn. Inspireer ze met trends en voorbeelden. Geef ze de tools om strategie te ontwikkelen. En breng mensen bij elkaar om van elkaar te leren.

Bekijk de community op jestertools.com

Of vraag een demo aan bij Sjoerd Janssen via s.janssen@jester.nl of 06 446 05 134