Select Page

Wie ben je?

Mijn naam is Ben Kok. Ik heb Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gestudeerd in Amsterdam en dit moment ben ik naast mijn werkzaamheden bij Jester bezig met een master Business Administration. In deze master richt ik mij op strategie en organisaties. De afgelopen jaren ben ik tijdens en na mijn studie werkzaam geweest binnen de automotive.

Hallo, ik ben Stan van de Ridder. Ik heb afgelopen jaar Scheikunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb toentertijd besloten mijn horizon te verbreden. Hierdoor ben ik bij Jester Tools terechtgekomen als stagiair voor de komende tijd. Daar zal ik me verdiepen in alles wat met de software te maken heeft.

 

Hoe ben je bij Jester gekomen?

Aan het begin van dit jaar ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf kan verbreden en ontwikkelen. Zodoende ben ik via mijn netwerk met Jester in contact gekomen. Jester had de ambitie om een junior op te leiden in het vak van (strategie) consultant en dat kwam toen goed overeen met een rol die ik mij had voorgesteld. Jester bood mij de uitdaging om intern aan de slag te gaan als Business Analist. In deze brede functie is er de mogelijkheid om op vrijwel ieder (strategie)traject ondersteuning te bieden. Op deze manier kan ik een perfect inzicht krijgen in de opdrachten die Jester uitvoert en op welke wijze deze uitvoering geschied. Daarnaast kan ik met mijn rol als Business Analist een goede meerwaarde bieden binnen deze opdrachten.

Op het moment dat ik me wilde verbreden, kwamen de mensen van Jester eigenlijk vrijwel direct op mijn pad. Toen het bleek dat ze bij Jester Tools wel een handje konden gebruiken, ben ik daar als stagiair begonnen. Eenmaal aangekomen bij Jester ben ik aan de slag gegaan om me te ontwikkelen en te verbreden. Ik ben een harde werker met genoeg uren in computerzaken, waardoor de software binnen mijn kennis en kunsten valt. Ik ben direct aan de slag gegaan om de tools te snappen. Mijn geduldige en communicatieve vaardigheden zijn hier wel op de proef gesteld, maar door goede supervisie zet ik steeds goede stappen.

Waar zal je functie liggen binnen Jester?

Bij de start van een traject is het vaak mijn taak om een algehele analyse van de betreffende organisatie of markt te doen. Dit vormt de basis voor iedere opdracht. Daarna ondersteun ik met het zoeken naar markt specifieke trends, het uitzetten van enquêtes, het vullen van een online omgeving waarin we informatie met de organisatie kunnen delen en het houden van workshops en interviews met onze opdrachtgevers.

Ik ben vooral actief in de ondersteuning bij Jester Tools: van het design van de nieuwsbrief tot aan het testen van nieuwe tools, ik  verdiep me erin. Ik ben enorm gedreven in het ontwikkelen van nieuwe skills en zal er dus ook mijn uiterste best voor doen om dat in te zetten en resultaat te boeken. Vooral de exacte (technische) kant spreekt mij aan:, zoals development, maar ook online marketing vind ik interessant.

Wat is je toegevoegde waarde voor klanten en wat zijn je ambities?

Mijn toegevoegde waarde voor klanten zit in het verstrekken van informatie, het doen van marktanalyses, het controleren van documenten en het ondersteunen in workshops. De komende tijd wil ik mij in deze taken verder ontwikkelen. De afgelopen 4 maanden heb ik bij Jester enorm veel geleerd en ik kijk met veel verwachting uit naar de toekomst.

De komende 3 maanden zal ik mij tot het uiterste inzetten om me verder te ontwikkelen. Ik ben gedreven en enthousiast om te leren hoe het er bij Jester aan toe gaat. Door de vrije leeromgeving die hier aangeboden wordt, heb ik maximaal de kans om dat ook werkelijk te doen.