Select Page

Samen met Auxilium Adviesgroep verzorgen we op 27 november een trainingsdag voor accountants. In het prachtige Amerongen zoomen we tijdens deze cursusdag in op een intensievere adviesrol van de accountant en het businessmodelcanvas als hulpmiddel. Na afloop van de cursus gaan we een frisse neus halen op de mountainbike.

Advieswerk wordt de komende jaren steeds belangrijker voor accountants. Tenminste, dat roept iedereen al jaren. Maar het traditionele werk is ook nog steeds een goed gevulde dagtaak. Veel accountants zitten hierdoor in een spagaat. Want wat te doen? Het bedienen van de huidige markt óf voorsorteren op meer advieswerk in de toekomst. Kan dat elkaar ook versterken?

In het prachtige Amerongen gaan wij tijdens deze cursusdag inzoomen op een intensievere adviesrol van de accountant. Samen sparren we over de accountant van morgen. Wat we leren heeft betrekking op de dienstverlening van de toekomst, maar helpt u ook direct in de dagelijkse praktijk van nu. Na afloop van de cursus bent u in staat om Business Coaching in een breder kader te zetten. Met de verschillende tools en handvatten kunt u direct gericht aan de slag.

Na afloop van de cursus gaan we een frisse neus halen. Dit doen we op de mountainbike! Onder begeleiding van tenminste twee instructeurs rijden we routes door de bossen van Amerongen. We houden hierbij rekening met elk niveau. Na het mountainbiken is er gelegenheid om u op te frissen om daarna met een goed bord pasta de dag met elkaar af te sluiten.

DE TRAINING WORDT VERPLAATST NAAR EEN NIEUWE NOG TE BEPALEN DATUM