Select Page

Peter Savelberg en Jester Strategy hebben besloten om samen te werken op het vlak van het ondersteunen van steden en regio’s bij strategievorming en conceptontwikkeling.

Peter is een veelgevraagd adviseur en spreker met een sterke visie op stedelijke en regionale economische en ruimtelijke ontwikkeling. Met zijn TristateCity Model presenteert Peter Savelberg De Lage Landen en Noord Rijn Westfalen als grote groene netwerkstad die duurzaam kan concurreren met 60 andere urban power centers in de wereld. TristateCity wordt ondersteund door VNO-NCW, de IVBN (koepel van institutionele beleggers) het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) en diverse corporate sponsoren.

Jester Strategy is specialist op het vlak van strategie voor steden en regio’s en schreef hier het boek City Strategy (Michiel de Vries en Ingrid van Hanswijk Pennink) over. Jester helpt steden en regio’s om gedragen en robuuste toekomstvisies te ontwikkelen. Hierbij maken we gebruik van scenarioverkenningen en waardesysteemanalyses. Met online tools zorgen we voor een grotere betrokkenheid van externe stakeholders bij het nadenken over de toekomst en voor een gezamenlijke strategische dialoog daarover.

Peter Savelberg en Jester Strategy hebben een gezamelijke ‘serious game’ in ontwikkeling waarmee teams concrete strategische bouwstenen kunnen creëren voor een economisch en ruimtelijke strategie. Actueel is de samenwerking op het gebied van stedelijke -‘post-Covid19’-scenario analyse.