Select Page

Maak uw organisatie antifragiel in drie stappen!

Op het moment van schrijven is het zeven maanden na de persconferentie van 15 maart waarin premier Rutte de eerste coronamaatregelen afkondigde. Destijds schetsten wij in ons artikel ‘Handelen in het oog van de storm’ drie mogelijke impactscenario’s: Windstoot, Storm en Orkaan. Ondertussen kunnen we de conclusie trekken dat de coronapandemie zich volgens het Orkaanscenario zal voltrekken. Dit betekent dat COVID-19 langdurig aanwezig is en een structurele impact heeft op de maatschappij en de economie. Organisaties zullen hun businessmodel moeten vernieuwen om te overleven. Er zullen winnaars zijn, maar onvermijdelijk ook verliezers. Hoe zorg je als organisatie ervoor dat je niet ten onder gaat? De wereld is niet maakbaar en we zien niet alles. Lees hoe u in drie stappen sterker uit de crisis kunt komen.