Select Page

Het is zo ver!

Klaar voor de toekomst; ons nieuwe boek, is af. In januari van 2021 wordt het gepubliceerd en daarmee kunt u zelf aan de slag met een gestructureerd proces om tot een nieuw of aangescherpte strategie te komen.

Omdat we (door corona) momenteel geen grote bijeenkomst kunnen organiseren, hebben we besloten om de boel om te draaien. Als voorpublicatie bieden we u elke week een blog aan. Elke blog gaat dieper in op de hoofdstukken van ons boek. Zo bieden we u alvast een vooruitziende blik. Dat laatste bieden wij als Jester Strategy sowieso met onze expertise op het gebied van strategie-ontwikkeling en scenarioplanning. Neemt u dus vooral contact op als u bij het lezen van onze blogs en het boek alsnog denkt wat reflectie te kunnen gebruiken!

Veel leesplezier!

Maurits Speksnijder

Partner

Jester Strategy