Select Page

Ons boek ‘Klaar voor de toekomst’ is uit!

Het team van Jester Strategy presenteert met trots ons nieuwe boek: ‘Klaar voor de toekomst. Ontwerp een effectieve strategie in 6 stappen’. Geschreven door Michiel de Vries, Bas Schulten en Maurits Speksnijder van Jester Strategy. Met dit boek kan je zelf aan de slag met het ontwikkelen van de strategie voor jouw organisatie. Op basis van al onze ervaring hebben wij het ontwikkelen van strategie omgezet in een praktische methode. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt met het team en de uitgever om het boek klaar te maken voor publicatie. 

Win een exemplaar van ons boek

Jaarlijks ondersteunen wij tientallen organisaties bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie. Op basis van onze ervaring hebben wij onze eigen, unieke, methode voor strategievorming ontwikkeld: de Strategy CUBE. Strategie is complex, de Strategy CUBE maakt de complexiteit hanteerbaar. Met behulp van de Strategy CUBE ontwikkelt elke organisatie in zes stappen een effectieve strategie.

Welke strategische uitdagingen zie jij voor jouw organisatie, sector of misschien wel de BV Nederland? Deel jouw visie met ons en wij sturen de 50 meest creatieve, inspirerende of verrassende inzenders ons nieuwe boek. Zend je uitdaging in via de website! (Deze actie is inmiddels afgelopen.)

Het boek is ook te bestellen via Managementboek.nl of Bol.com!