Select Page
Uitnodiging masterclass 4 oktober

Masterclass Strategie op 4 oktober

Er wordt in deze tijd veel gevraagd van woningcorporaties. Het hebben van een goede strategie en Ondernemingsplan is belangrijk om de juiste keuzes te kunnen maken. Dankzij gastheer Woningcorporatie Lieven de Key (Amsterdam) zijn we in de gelegenheid om bij hen op locatie een Masterclass Strategie voor woningcorporaties te verzorgen, waarin we de aanwezigen meenemen in wat nodig is voor een robuuste strategie.

Programma

Tijdens de Masterclass Strategie voor woningcorporaties gaan we in op de volgende onderwerpen:
  • Strategie – Wat zijn de processtappen om tot een robuuste strategie te komen?
  • Scenarioplanning – Welke rol kunnen toekomstscenario’s hierbij spelen?
  • Meenemen van de organisatie – Hoe zorg je ervoor dat je van strategie naar implementatie en actie komt? (OGSM-methodiek)
De theorie lichten we toe aan de hand van voorbeelden van verschillende woningcorporaties. We kijken uit naar een inspirerende middag, met de gelegenheid kennis te maken met collega’s van andere woningcorporaties tijdens de afsluitende borrel.

Meld je aan!

Interesse in de Masterclass? Meld je aan uiterlijk op woensdag 21 september bij Annelies Boot-Maris, via a.boot-maris@jester.nl. We hebben een maximale capaciteit, dus meld je tijdig aan!

Vragen over dit evenement? Neem contact op met Annelies Boot-Maris (a.boot-maris@jester.nl, +31 6 15 66 48 39)

Annelies Boot-Maris

Annelies is senior consultant bij Jester Strategy. Met haar ervaring zowel bij de Rijksoverheid als bij lokale overheden heeft ze veel kennis opgedaan binnen het publieke domein. Haar expertise is het bij elkaar brengen van verschillende beleidsterreinen, waarbij ze scherp de soms uiteenlopende belangen in het oog weet te houden. Annelies richt zich binnen Jester Strategy vooral op het faciliteren van strategieprocessen bij overheden, maar zet zich daarnaast ook in voor de semi-publieke sector en opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven.