Select Page

Agenda

Maak kennis met onze bijeenkomsten en webinars

Now is the time for strategy! We helpen u op weg met drie kosteloze webinars die u helpen bij het creëren en uitvoeren van strategie. We maken u wegwijs in drie waardevolle modellen en hoe u die online direct kunt toepassen.

Webinar Scenarioplanning

De coronapandemie biedt een schokverandering in onze maatschappij en economie. De pandemie leidt tot nieuwe patronen, keuzes en onzekerheden. Een krachtige wijze om je organisatie voor te bereiden op het post-corona tijdperk is scenarioplanning. Door met meerdere scenario’s rekening te houden kun je robuuste toekomstkeuzes maken.

Jester Strategy is dé expert op het gebied van scenarioplanning. In dit webinar delen we onze expertise met u en gaan we in gesprek.

Programma

  • Wat is scenarioplanning en hoe doe je het?
  • Online scenarioplanning tools
  • Q&A

Informatie

Momenteel geen datum gepland. Interesse? Neem contact op.

Prijs: kosteloos

Webinar OGSM: strategie op één pagina

Succesvolle organisaties hebben niet alleen goede ideeën, maar zijn ook in staat deze uit te voeren. In een tijd waarin kantoren gesloten zijn en er restricties gelden aan reizen, is het van belang om gezamenlijk ‘on the same page’ te blijven. OGSM is een methode om strategische plannen te beschrijven op één pagina. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies en Measures. Samen geven ze een goed beeld van wat de organisatie drijft, hoe succes meetbaar is, welke keuzes de organisatie maakt en hoe deze keuzes uitwerken in acties. We behandelen het OGSM-model en onze visie op het uitvoeren van het plan en het continu leren van de resultaten, zodat je kunt bijsturen. De OGSM tool waarborg online co-creatie, toegang en monitoring.

Programma

  • Introductie van het OGSM-model met succesfactoren en valkuilen
  • Een gestructureerde werkwijze om OGSM’s uit te voeren en continu te leren van de ervaringen
  • De OGSM-tool om samen online plannen te creëren, uit te voeren en te monitoren

Informatie

Momenteel geen datum gepland. Interesse? Neem contact op.

Prijs: kosteloos

Webinar Businessmodel: inzicht in kracht en kwetsbaarheid

De corona pandemie grijpt direct in op het businessmodel van organisaties. Er treden risico’s op, maar ook kansen. Een krachtige manier om de impact van de pandemie op het businessmodel van de organisatie te duiden is door middel van het businessmodel canvas. Het businessmodelcanvas bestaat uit 9 bouwstenen die samen het businessmodel van de organisatie beschrijven: klantsegmenten, waardepropositie, kanalen, klantrelaties, inkomstenstromen, mensen en middelen, kernactiviteiten, strategische partners en kostenstructuur.

Programma

  • Introductie van het businessmodelcanvas
  • Het businessmodelcanvas in de coronacrisis
  • Online tooling om samen met een team het businessmodel te beschrijven en te analyseren

Informatie

Momenteel geen datum gepland. Interesse? Neem contact op.

Prijs: kosteloos

Voor onze webinars maken we gebruik van Meet van Google. Na aanmelding krijgt u een directe link naar het webinar toegestuurd. Deze werkt direct in de browser. U hoeft geen aparte software te installeren.

De wereld verandert. Wat doet u?

Bel of e-mail ons voor meer informatie