Select Page

Agnes Wassenaar

Rol en expertise

Agnes is senior consultant bij Jester Strategy. Sinds 2014 adviseert en begeleidt zij organisaties om in te spelen op verandering. Agnes komt altijd met een passende oplossing vanuit een gedegen, feitelijke analyse, met gevoel voor de menselijke maat.

Ervaring

Agnes heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en een MSc in Organizational and Managerial Control. Zij beschikt over ruime ervaring als managementconsultant en heeft tevens ervaring in de functie van Business Controller. In de afgelopen zeven jaar heeft zij bij verschillende organisaties binnen onder andere de logistiek, overheid, productie en onderwijs geadviseerd op het snijvlak van Strategie en Arbeid. 

Persoon

Agnes is een open en nuchtere adviseur, die met haar analytisch vermogen en procesmatige aanpak in staat is om overzicht te creëren, de werkelijke vraag te achterhalen en processen te overzien. Dit doet zij vanuit de overtuiging dat de beste strategische keuzes in samenwerking tot stand komen. Vanuit enerzijds objectieve analyse en anderzijds nuchtere kijk op het ‘waarom’ en ‘hoe’ duidt zij de richting en veranderopgave voor organisaties en komt met een realistisch en realiseerbaar advies. Agnes woont in Amersfoort, is moeder van twee kinderen en kijkt elk jaar weer uit naar een winter vol schaatspret. 

Meer weten over Agnes? Collega-Jester Yasmine sprak met Agnes in haar eerste week om kennis te maken. Lees het hele interview op onze blog.

+31 6 43 75 55 30

a.wassenaar@jester.nl

De wereld verandert, wat doet u?