Select Page

Annelies Boot-Maris

Rol en expertise

Annelies is senior consultant bij Jester Strategy. Met haar ervaring zowel bij de Rijksoverheid als bij lokale overheden heeft ze veel kennis opgedaan binnen het publieke domein. Haar expertise is het bij elkaar brengen van verschillende beleidsterreinen, waarbij ze scherp de soms uiteenlopende belangen in het oog weet te houden. Annelies richt zich binnen Jester Strategy vooral op het faciliteren van strategieprocessen bij overheden, maar zet zich daarnaast ook in voor de semi-publieke sector en opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven.

Ervaring

Annelies heeft Internationale Organisatie en Internationale Betrekkingen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij het Ministerie van Economische Zaken heeft ze als senior beleidsadviseur gewerkt, onder meer op het gebied van Europese samenwerking en exportondersteuning. Daarna heeft ze bij een kleine gemeente gewerkt dicht tegen het lokale bestuur, maar ook als strateeg bij de Gemeente Zwolle, binnen een sterke regionale samenwerking van 22 gemeentes die samen de Regio Zwolle vormen.

Persoon

Annelies krijgt veel energie van het werken in diverse regio’s, met verschillende type opdrachtgevers. Vanuit haar scherpe en analytische blik zoekt ze vanuit de inhoud graag naar kansrijke verbindingen. En ziet ze strategische processen ook vooral als kans om mensen vanuit een gezamenlijke doelstelling op dezelfde koers te krijgen.

In haar vrije tijd trekt Annelies er graag met haar man en twee zoontjes op uit. Haar favoriete bestemmingen zijn New York en Schotland.

+31 6 15 66 48 39

a.boot-maris@jester.nl

De wereld verandert, wat doet u?