Bas Schulten

Rol en expertise

Bas is partner bij Jester en als adviseur expert op het vlak van strategieontwikkeling en businessmodelinnovatie. Hij heeft grote interesse in het meedenken en adviseren van organisaties in sectoren die sterk worden beïnvloed door technologische ontwikkelingen, zoals media en retail. Naast zijn advieswerk is Bas als gastdocent actief aan de Nyenrode Business Universiteit (o.a. het programma ‘Masters in Retail’). Bas wordt vaak ingeschakeld als spreker of subject matter expert op het vlak van businessmodel optimalisatie en/of innovatie.

Ervaring

Bas heeft ruim 10 jaar ervaring als extern adviseur op het vlak van strategieontwikkeling en besluitvormingsondersteuning. Voor Jester was hij werkzaam bij diverse grote advieskantoren zoals EY en Deloitte. Zijn brede academische achtergrond in zowel Bedrijfskunde, Corporate Finance als Marketing en Economie maken hem een waardevolle sparringpartner op een breed scala aan onderwerpen.

Persoon

Bas is een daadkrachtige teamspeler die goed aanvoelt wat haalbaar is in een organisatie. Hij is in staat om in dynamische omgevingen de juiste vragen boven tafel te krijgen en deze te vertalen naar concrete oplossingen. Hij beweegt gemakkelijk door een organisatie, van boardroom tot werkvloer.

+31 6 46 10 01 51

b.schulten@jester.nl

Bepaal je eigen toekomst, voordat iemand anders het doet.