Select Page

Bas Schulten

Rol en expertise

Bas Schulten is sinds 2016 partner bij Jester Strategy en als ervaren organisatieadviseur gespecialiseerd in strategieontwikkeling en -implementatie. Bas adviseert vanuit zijn rol een breed scala aan bedrijven en organisaties op het vlak van strategieontwikkeling, strategie-implementatie en de hieraan verbonden organisatieontwikkeling en -ontwerp. 

Naast de kwaliteit van zijn adviezen vormen ook de praktische haalbaarheid en uitvoerbaarheid van de strategie voor Bas belangrijke speerpunten. De doorvertaling van de strategische koers van een bedrijf of organisatie en hiermee verbonden (OGSM) planningscyclus zijn in zijn ogen dan ook een must om de (voortgang van de) strategie op de juiste manier te kunnen vormgeven en monitoren. 

Ervaring

Bas heeft ruim 15 jaar ervaring als extern adviseur op het vlak van strategieontwikkeling en besluitvormingsondersteuning. Voor Jester was hij werkzaam bij diverse grote advieskantoren zoals EY en Deloitte. Zijn brede academische achtergrond in zowel Bedrijfskunde, Corporate Finance als Marketing en Economie maken hem een waardevolle sparringpartner op een breed scala aan onderwerpen.

Persoon

Bas is geschoold als bedrijfskundige en bedrijfseconoom en heeft in de eerste 15 jaar van zijn adviescarrière een voorliefde ontwikkeld voor het ondernemerschap, zowel binnen zijn eigen adviespraktijk als in zijn adviesrol bij klanten. Om fit te blijven springt Bas zeer regelmatig op zijn racefiets of trekt hij zijn hardloopschoenen aan om te genieten van de mooie uiterwaarden langst de IJssel.

+31 6 46 10 01 51

b.schulten@jester.nl

Bepaal je eigen toekomst, voordat iemand anders het doet.