Select Page

Ben Kok

Rol en expertise

Ben is consultant bij Jester. Ben ondersteunt en adviseert met name commerciële organisaties bij strategische vraagstukken en in strategieontwikkeling. Vanuit Jester is hij als adviseur gedreven om organisaties zo goed mogelijk bij te staan een sterk veranderende bedrijfsomgeving.

Ervaring

Ben heeft de bachelor bestuurs- en organisatiewetenschappen gevolgd in Amsterdam, en daarna een bedrijfskunde master met als specialisatie Strategy and Organisations behaald. Hij heeft onderzoek gedaan bij een aantal grote familiebedrijven en verschillende publieke (zorg)organisaties. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring binnen een aantal commerciële organisaties in de automotive en retail. Ben is voor deze functie eerst ruim anderhalf jaar actief geweest als Business Analist bij Jester.

Persoon

Ben is een daadkrachtige en een communicatief vaardige teamspeler. Hij is in staat om op een concrete en creatieve wijze inzichten op te doen en te delen. Daarbij is hij iemand die altijd snel tot de kern komt en daarbij lastige vraagstukken niet uit de weg gaat. Ben is een echte autoliefhebber en handelt in zijn vrije tijd nog regelmatig in (oude) auto’s.

+31 6 15 66 48 39

b.kok@jester.nl

“You will either step forward into growth, or you will step backward into safety.” – Abraham Maslow