Select Page

Onze expertise

Wij helpen u graag op weg

Wij zijn experts op het gebied van strategie. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw vraagstuk? Lees hieronder meer over onze werkwijzen of neem contact met ons op.

Strategieontwikkeling met de CUBE

Wij begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van hun strategie. In zes heldere stappen doorlopen we onze eigen strategieaanpak: The Strategy CUBE. Zo maken we het ontwikkelen van strategie toegankelijk, zonder voorbij te gaan aan de complexiteit.

Omgaan met onzekerheid met scenarioplanning

De externe omgeving wordt steeds onvoorspelbaarder. Wij helpen organisaties te plannen voor de toekomst doormiddel van scenarioplanning. Zo staan niet de zekerheden, maar juist de onzekerheden centraal. Dit leidt tot een robuuste strategie die grip geeft op een turbulente omgeving.

Gemeentes, steden en regio’s ontwikkelen met City Strategy

De economie en maatschappij veranderen snel, waardoor effectief beleid opstellen een steeds grotere uitdaging is. Daarom ondersteunen wij gemeentes, steden en regio’s om gezamenlijk met stakeholders na te denken over de toekomst. Met scenarioverkenningen, economische analyses en het unieke City Strategy Canvas werken we gestructureerd aan strategieontwikkeling.

Strategische planning met OGSM

Succesvolle organisaties hebben niet alleen goede ideeën, maar zijn ook in staat deze uit te voeren. Wij helpen organisaties hierbij door strategische keuzes te vertalen naar concrete activiteiten waarvan het succes meetbaar is. Het OGSM-model (Objectives, Goals, Strategies, Measures) wordt gebruikt om deze planning vorm te geven. Hierbij zetten wij onze online tooling in voor optimale planning en implementatie.

De wereld verandert. Wat doet u?

Bel of e-mail ons voor meer informatie