Select Page

Gabriella Monasso

Rol en expertise

Gabriella is consultant bij Jester Strategy. Ze adviseert en begeleidt organisaties in de publieke en private sector om in te spelen op verandering. Gabriella legt hierbij de nadruk op de grote lijnen, maar verliest de details niet uit het oog.

Ervaring

Gabriella heeft Sociologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Stellenbosch University (cum laude) en een MSc in Inequalities and Social Science gevolgd aan de London School of Economics and Political Science (LSE). Gabriella heeft ruime ervaring in de non-profit en profit sector. Ze werkte onder andere in Londen als consultant, voor een NGO en bij de LSE. Daarnaast was Gabriella actief bij verschillende non-profits.

Persoon

Gabriella werkt graag vanuit de relatie. Trajecten gaat zij in met enthousiasme en energie, maar ook met een analytische en kritische blik om zo gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Gabriella is altijd te porren voor een goed gesprek. Ook houdt ze enorm van reizen: pre-corona ontdekte ze het liefst elk jaar een nieuw land.

Meer weten over Gabriella? Collega-Jester Linda Kaput sprak Gabriella, Rianne en Yasmine over hun achtergrond, keuze voor Jester Strategy en kijk op de wereld. Lees het hele interview op onze blog.

+31 6 15 64 82 18

g.monasso@jester.nl

Stilstand is achteruitgang.