Select Page

Hans de Werd

Rol en expertise

Hans is associate partner bij Jester. Hij bezit ruime ervaring als organisatieadviseur en leidt adviesprojecten. Hans heeft expertise op het gebied van verbetering van processen en resultaten (lean management), begeleiding van strategische heroriƫntaties en implementatie van nieuwe denk- en werkwijzen. Sectoren waarin hij een ruime ervaring bezit zijn zorg (ouderenzorg en gehandicaptenzorg), maakindustrie en procesindustrie.

Ervaring

Hans beschikt over een brede basis in organisatieadvies. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde (TU Eindhoven) en behaalde daarnaast in 2004 zijn Master in Management Consulting (VU Amsterdam). Vanaf 2011 werkt Hans als onafhankelijk adviseur en ondernemer en voert hij zelfstandig opdrachten uit, voornamelijk in de zorgsector. Zo heeft hij in 2014 de app Nettie op de markt gebracht. Deze succesvolle app voor mantelzorgers is in 2017 overgenomen door het platform Virtuele Thuiszorg. Hiervoor was Hans 15 jaar adviseur voor EY en Capgemini.

Persoon

Hans is een verbinder van conceptuele visies en pragmatische uitwerkingen. Hierdoor is hij zowel effectief op bestuurlijk niveau als op de meer uitvoerende niveaus. Hans heeft een mensgerichte aanpak, waarbij de resultaten altijd samen met de medewerkers van de organisatie worden bereikt.

06 22 98 06 39

h.werd@jester.nl

Je krijgt nooit een betere toekomst als je steeds aan gisteren blijft denken.