Select Page

Jeroen Toet

Rol en expertise

Jeroen is senior consultant bij Jester. Hij is expert op het gebied van scenarioplanning. Vanuit Jester adviseert hij een breed palet aan organisaties binnen de (semi)publieke sector op het vlak van scenarioplanning en visiebepaling. Het zwaartepunt ligt hierbij op gemeenten, provincies en woningcorporaties. Naast zijn werk voor Jester is Jeroen gastdocent op het gebied van scenarioplanning op de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit.

Ervaring

Jeroen heeft Amerikanistiek en politicologie gestudeerd in Nijmegen en Berkeley. Hij beschikt over ruime ervaring in de management consulting binnen de publieke sector. Daarnaast heeft hij op strategisch/directieniveau binnen een gemeente gewerkt en is hij actief geweest in de lokale en landelijke politiek.

Persoon

Jeroen is een sterke analist met diepgaande kennis over diverse sectoren. Hij doorgrondt vraagstukken tot de kern en probeer altijd de onderste steen boven te krijgen. Hij kent de politieke en bestuurlijke context als geen ander en weet hierin draagvlak voor keuzes te creëren. Als hij niet druk bezig is om scenario’s te verkennen, vind je hem op de racefiets of, als het seizoen daar is, op zijn snowboard.

+31 6 11 45 13 11

j.toet@jester.nl

“Wisdom begins in wonder” – Socrates