Select Page

Linda Kaput

Rol en expertise

Linda is senior consultant bij Jester. Als adviseur is zij ervaren in het met organisaties in zowel publieke als private sector op gestructureerde wijze na te denken over de toekomst. Linda ondersteunt organisaties bij het naar binnen (‘waar sta je voor als organisatie?’) en naar buiten (‘wat komt er vanuit de externe omgeving op je af?’) te kijken. Dit doe zij vanuit rollen als projectleider, facilitator of externe expert. Linda is in meerdere sectoren actief, maar richt zich in het bijzonder op de onderwijssector. Ook geeft Linda met enige regelmaat gastcolleges aan Nederlandse universiteiten.

Ervaring

Linda heeft een achtergrond in Internationale Betrekkingen. Zij beschikt over ruime ervaring als managementconsultant. Zij heeft ervaring met verschillende typen organisaties, waaronder onderwijsorganisaties, (lokale) overheid, financiële dienstverleners en mediabedrijven. Voorheen heeft zij ervaring opgedaan bij de adviseurs van EY en bij verschillende NGO’s in Oost-Afrika en Nederland.

Persoon

Linda is een energieke adviseur die strategische, conceptuele analyses combineert met praktische, operationele resultaten. Zij gaat oprechte relaties aan met de mensen waarmee zij werkt en maakt vanuit deze relaties het verschil. In haar vrije tijd maakt Linda meubels en schrijft zij op haar blog towerofgiraffes.net.

+31 6 27 25 92 10

L.kaput@jester.nl

The best way to predict the future is to create it.