Martijn-Gijs van den Broek

Rol en expertise

Martijn-Gijs is associate partner bij Jester. Hij is expert op het vlak van strategieontwikkeling in de (semi) publieke sector. Hij adviseert gemeenten, provincies en kennisinstellingen over publieke vraagstukken op het snijvlak van strategie en duurzaamheid.

Ervaring

Martijn-Gijs heeft ruim 17 jaar ervaring als strategieconsultant en projectmanager. Hij is gespecialiseerd in scenarioplanning, businessplanning, businesscases en financieel modelleren. Vóór Jester was hij als senior manager werkzaam bij Ernst & Young en als transformatieconsultant bij Capgemini. Door zijn studies Financiële Economie en Fiscaal Recht is hij zowel bedreven in het doen van analytisch onderzoek als het kwantitatief onderbouwen daarvan.

Persoon

Martijn-Gijs is een zeer ervaren organisatieadviseur en projectmanager die graag betrokken is bij de duurzame ontwikkeling van steden en regio’s. Hij heeft een goed gevoel voor verhoudingen en kan goed overweg met politiek-bestuurlijke trajecten. Collega’s en klanten karakteriseren Martijn-Gijs als gedreven, betrouwbaar en sociaal.

06 485 04 054

m.broek@jester.nl

The best way to predict the future is to create it.