Select Page

Maurits Speksnijder

Rol en expertise

Maurits is partner bij Jester Strategy. Hij staat zeer goed bekend als bevlogen Strateeg. Hij is een bedrijfskundige pur sang en is een graag geziene adviseur in zowel de boardroom als de werkvloer. Maurits heeft diepe expertise op het gebied van strategie, arbeid, data-science, organisatie-ontwerp en -veranderingen. Ook wordt hij vaak gevraagd als facilitator en trusted advisor van de C-suite.

Ervaring

Maurits heeft ruim 23 jaar ervaring in de consultancywereld. Hij startte als programmeur bij Capgemini en stapte daarna over naar EY Advisory. Hij heeft voor een grote diversiteit aan organisaties gewerkt in publieke en private omgevingen. Hij heeft grote (strategie)projecten geleid bij bijvoorbeeld BMW Group Nederland, Ministerie van Defensie, Scania, Randstad, Politie, Topigs Norsvin en Accell. Voordat hij bij Jester Strategy startte was hij directielid bij Randstad.

Persoon

Maurits is een conceptuele denker en sterk analytisch. In combinatie met zijn sociale vaardigheden, weet hij snel de klant en zijn peers voor zich te winnen. Hij is een teamspeler die graag met anderen complexe vraagstukken oplost en een duidelijke impact en indruk achterlaat. Maurits woont in Gouda, is vader van vier kinderen en is dikwijls op zijn racefiets in de Krimpenerwaard te vinden.

Collega-Jester Linda Kaput interviewde Maurits over de veranderende wereld en zijn rol bij Jester Strategy. Lees het verslag op onze blog.

+31 6 83 64 83 53

m.speksnijder@jester.nl

Create your own universe as you go along.