Select Page

Remco Bakker

Rol en expertise

Remco is oprichter van en partner bij Jester Tools. Hij gelooft in de kracht van online tools om mensen beter en sneller met elkaar te verbinden. De ‘connected organisation’ maakt optimaal gebruik van de kennis, ervaring, het netwerk en de creativiteit van mensen binnen en buiten de organisatie. Remco helpt organisaties deze potentie te ontdekken. Vanuit Jester ontwikkelt hij innovatieve online tools die organisaties in staat stellen een vruchtbare strategische dialoog te voeren. Hij zet co-creatie, samenwerkingsverbanden en klantervaringen in om deze digitale ondersteuning optimaal aangesloten te houden bij de dagelijkse project- en adviespraktijk.

Ervaring

Remco heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd in Delft, met als specialisatie Innovatiemanagement. Hij beschikt over ruime ervaring als consultant en in de online wereld. Voorheen werkte hij als innovatieadviseur voor Syntens en als Digital Workplace Strateeg bij Mixit. Altijd op het snijvlak van innovatie, strategie en online technologie.

Persoon

Remco is een sterk conceptuele denker met veel creativiteit. Hij is in staat innovatieve ideeën uit te werken tot werkbare concepten en prototypes. Remco heeft veel gevoel bij de haalbaarheid van concepten en de vertaling hiervan naar producten die aansluiten bij de behoeften van de klant. Remco zit graag op de mountainbike en achter de synthesizer.

+31 6 15 88 02 42

r.bakker@jester.nl

“Perfection is achieved not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away” – Antoine de Saint-Exupery