Select Page

Rianne Bos

Rol en expertise

Rianne verricht binnen Jester ondersteunende werkzaamheden bij de adviestrajecten. Ze helpt bij het optimaliseren van de strategie van organisaties in verschillende sectoren, door kritisch mee te denken en problemen te analyseren.

Ervaring

Rianne heeft een BSc. afgerond aan het Erasmus University College, gespecialiseerd in Global Health. Momenteel is ze bezig met de MSc. Management, Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences aan de VU Amsterdam. Ze heeft eerdere werkervaring opgedaan bij een strategiekantoor in Rotterdam, waar ze ervaring op heeft gedaan in data-analyse, kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksvaardigheden en andere ondersteunende werkzaamheden.

Persoon

Rianne kan zich door haar empathisch vermogen goed inleven in de problemen van anderen en kan hierdoor passend advies geven. Ze is behulpzaam en altijd vastbesloten het beste uit een situatie te halen. In haar vrije tijd is Rianne als fanatiek korfbalster vaak op het sportveld te vinden en ze houdt er van om verschillende sporten te doen. 

Meer weten over Rianne? Collega-Jester Linda Kaput sprak Rianne, Gabriella en Yasmine over hun achtergrond, keuze voor Jester Strategy en kijk op de wereld. Lees het hele interview op onze blog.

+31 6 11 94 83 70

r.bos@jester.nl

De wereld verandert. Wat doet u?