Select Page

Strategy consultant (m/v)

Ben jij als strateeg toe aan een volgende stap in je carrière?

Jester Strategy groeit snel! En daarom zijn wij op zoek naar ervaren strategy consultants (m/v) voor een verdere uitbreiding van ons adviesteam.

Wil jij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheid adviseren over hun toekomst? Ben jij een strateeg met relevante ervaring? Ben je origineel in je aanpak van problemen en raak je niet gauw geïntimideerd? Beschik jij daarnaast over een aantoonbaar ‘track record’ en ben je tevens een echte sparringpartner voor onze cliënten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat wordt jouw rol?

Als strategy consultant bij Jester Strategy bieden wij je een intellectuele uitdaging in een spraakmakende omgeving. Met een compact en hoogwaardig adviesteam adviseren wij over complexe vraagstukken en werken daarbij intensief samen met het (senior) management van onze cliënten. Wij stellen daarbij altijd de vraag van de klant centraal en sluiten onze aanpak hier naadloos op aan. Naast adviseurs uit ons team zetten wij hiervoor ook regelmatig externe experts of andere klanten in.

Wij verwachten dat een strategy consultant een inhoudelijk sterke gesprekspartner is die met overtuiging richting onze klanten kan optreden. Hiervoor zijn een sterk ontwikkeld bedrijfsmatig inzicht en goede kwantitatieve vaardigheden essentieel. Wij zoeken een ervaren consultant die op een kwalitatief hoogwaardig niveau zelfstandig kan werken. Ook verwachten wij dat je verantwoordelijkheid neemt voor de oplevering van (deel)resultaten binnen jouw project of team.

Tot slot verwachten wij van een strategy consultant dat je ook commercieel je bijdrage levert, door actief te bouwen aan je eigen netwerk en voortdurend op zoek te blijven naar nieuwe mogelijkheden bij klanten.

Wat is jouw profiel?

Het profiel dat wij voor ogen hebben voor de rol van strategy consultant bij Jester:

  • Afgeronde Masteropleiding (WO)
  • Aantoonbare affiniteit met en ervaring binnen het strategiedomein
  • Een sterk analytisch vermogen en een gevoel voor financiën/cijfers
  • Een eigen netwerk om vanuit Jester verder te ontwikkelen
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift
  • Goede projectmanagement- en presentatievaardigheden
  • Ruime ervaring met MS Word, PowerPoint en Excel
  • Financiële modelling vaardigheid is een pré
  • Ervaring als strategy consultant en ervaring met scenarioplanning zijn een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden, waarbij je naast een goed vast salaris tevens een aantrekkelijke variabele beloning kunt verdienen. Daarnaast bieden wij jou een aantrekkelijke leaseregeling, waarbij je ook de trein kunt pakken als dit beter uitkomt. Het belangrijkste wat wij je kunnen bieden is toegang tot zeer ervaren en gespecialiseerde adviseurs, evenals een klantenportefeuille binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi) overheden.

Over Jester Strategy

Jester Strategy is een sterk groeiend strategisch adviesbureau dat zich richt op strategieontwikkeling, toekomstverkenningen, het versterken van bestaande businessmodellen en het bedenken van nieuwe businessmodellen. Jester maakt hierbij gebruik van de unieke methodologie, in combinatie met innovatieve online tooling bij al onze projecten. Daarnaast beschikt Jester Strategy over een groot netwerk van gespecialiseerde partners. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een nadere kennismaking. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Naast een sollicitatiebrief ontvangen we graag een uitgebreid cv.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Bas Schulten (partner) op telefoonnummer +31 6 46 100 151. Reacties op deze vacature kun je sturen naar Bas Schulten op b.schulten@jester.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De wereld verandert. Wat doet u?

Bel of e-mail ons voor meer informatie