Vacature: Junior Strategy Consultant

Zoek jij een intellectueel uitdagende functie in een spraakmakende omgeving?

Jester Strategy groeit snel! Daarom zijn wij op zoek naar een junior strategy consultant voor een verdere uitbreiding van ons adviesteam.

Wil jij de top van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheid adviseren over hun toekomst? Ben jij een teamspeler met veel ambitie, wil jij je zelf snel ontwikkelen en ben je op zoek naar een steile leercurve? Bijt jij je graag vast in complexe vraagstukken en raak je niet gauw geïntimideerd? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat wordt jouw rol?

Als junior strategy consultant bij Jester Strategy bieden wij je een intellectuele uitdaging in een spraakmakende omgeving. Met een compact, divers en hoogwaardig adviesteam adviseren wij over complexe vraagstukken en werken daarbij intensief samen met het (senior) management van onze klanten. Wij stellen daarbij altijd de vraag van de klant centraal en sluiten onze aanpak hier naadloos op aan. Naast adviseurs uit ons kernteam zetten wij hiervoor ook regelmatig externe experts of andere klanten in.

Wij verwachten dat jij je als junior strategy consultant in korte tijd kunt ontwikkelen tot een inhoudelijk sterke gesprekspartner die met overtuiging richting onze klanten kan optreden. Wij zoeken een ambitieuze junior consultant (bij voorkeur met 1-2 jaar ervaring) die op een kwalitatief hoogwaardig niveau kan werken. Ook verwachten wij dat je binnen korte tijd de verantwoordelijkheid kan nemen voor de oplevering van deelresultaten binnen een project of team. Hiervoor zijn analytisch denkvermogen, gevoel voor taal en verbeelding en communicatieve vaardigheden essentieel.

Tot slot verwachten wij van een junior strategy consultant dat jij je ook commercieel wilt ontwikkelen, door actief te bouwen aan je eigen netwerk en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden bij klanten.

Wat is jouw profiel?

Eisen die wij stellen aan een junior strategy consultant bij Jester Strategy:

  • Afgeronde masteropleiding (WO)
  • Bij voorkeur 1 tot 2 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als analist, onderzoeker, (onderzoeks)journalist of management trainee
  • Een sterk analytisch vermogen
  • Aantoonbare interesse in het ontrafelen van complexe vraagstukken
  • Gevoel voor taal en affiniteit met schrijven
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift
  • In staat om vanuit Jester Strategy je eigen netwerk verder te ontwikkelen
  • Goede projectmanagement- en presentatievaardigheden

Wat bieden wij jou?

Het belangrijkste wat wij je bieden is een zeer steile leercurve, met toegang tot zeer ervaren en gespecialiseerde adviseurs, evenals een klantenportefeuille binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven en (semi) overheid. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, waarbij je naast een goed vast salaris tevens een aantrekkelijke variabele beloning kunt verdienen. Daarnaast bieden wij jou een NS-businesskaart en uitzicht op onze aantrekkelijke leaseregeling (vanaf de rol van consultant).

Over Jester Strategy

Jester Strategy is een sterk groeiend strategisch adviesbureau dat zich richt op strategieontwikkeling, toekomstverkenningen, het versterken van bestaande businessmodellen en het bedenken van nieuwe businessmodellen. Jester maakt hierbij gebruik van de unieke strategic control methodologie, in combinatie met innovatieve online tooling. Daarnaast beschikt Jester Strategy over een groot netwerk van gespecialiseerde partners. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een nadere kennismaking. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Naast een sollicitatiebrief ontvangen we graag een uitgebreid cv, inclusief cijferlijsten van je WO-opleiding(en).

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Bas Schulten (partner) op telefoonnummer +31 6 46 100 151. Reacties op deze vacature kun je ook sturen naar Bas Schulten op b.schulten@jester.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld