Select Page

Yasmine Rjiba

Rol en expertise

Yasmine is consultant binnen Jester Strategy en houdt zich bezig met het adviseren en begeleiden van organisaties in zowel de publieke als de private sector. Yasmine houdt zich graag bezig met vraagstukken die gaan over strategieontwikkelingen voor veranderende bedrijfsomgevingen.

Ervaring

Yasmine heeft een BSc International Business aan de Universiteit Maastricht afgerond en een MSc Strategic Management aan de Erasmus Universiteit. Verder heeft ze ervaring opgedaan bij een multinational in de bouwsector. Hier heeft Yasmine zich gebogen over strategische vraagstukken die gingen over het draagvlak creëren van een nieuwe digitale innovatiestrategie, de implementatie van een strategie en het aanboren van een nieuw businessmodel.

Persoon

Yasmine kan het best beschreven worden als energiek en enthousiast. Ze geniet ervan om de uitdaging aan te gaan en samen met de klant tot de beste oplossing te komen. Ze is communicatief heel sterk en heeft een goed inlevingsvermogen in de klant. Gepaard met haar capaciteit om goed samen te werken, zorgt dit voor concrete oplossingen. In haar vrije tijd speurt deze Bourgondiër nieuwe restaurantjes af en is ze regelmatig te vinden in de sportschool. Meer weten over Yasmine? Collega-Jester Linda Kaput sprak Yasmine, Gabriella en Rianne over hun achtergrond, keuze voor Jester Strategy en kijk op de wereld. Lees het hele interview op onze blog.

+31 6 46 12 42 25

y.rjiba@jester.nl

Never do tomorrow what you can do today